Общи условия

Lovely Gifts цели е да Ви представи изработените от нас продукти. Уникални подаръци, по индивидуални проекти и ръчна изработка.

*Цени:

Цените не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. В посочените цени НЕ Е включена цена за доставка. Lovely Gifts запазва правото да променя цените, без предварително да уведомява своите клиенти, както и да коригира посочените технически и други параметри на продуктите.

*Рекламации:

Клиент, поръчал стока може да се откаже след доставка, когато е на лице не съответствие на получената с поръчаната стока.

*Поверителност на данните:

Личните данни и снимки, които Lovely Gifts получава от потребителите си, се използват единствено за тяхното обслужване-приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми с поръчката. Поверителността на Вашите данни е важна за нас и гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или с цели, различни от горепосочените.

*Права и задължения на потребителите:

Потребителят има право да разгледа дизайна на индивидуалната си поръчка преди нейното изработване. Потребителят има право да се информира за статуса на своята поръчка. Потребителят е длъжен да заплати цената посочена в сайта за съответния продукт при неговото получаване. Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят, копират, възпроизвеждат, публикуват, продават или по какъвто и да е друг начин използват сайта без разрешението на Lovely Gifts. Lovely Gifts запазва всички права върху изработените проекти и дизайни за Вас.

*Промяна на условията

Ние от Lovely Gifts запазваме правото да променяме тези условия, без да уведомяваме предварително и те ще влизат в сила веднага след тяхното публикуване.

Всички подаръци предлагани на сайта Lovely Gifts са изработени ръчно.

нагоре

Пишете ни ...

Статус в моментаlovelygifts.eu

За въпроси и уточнения може да ни пишете.

Най- нови